دانلود مقاله مكانيزم 33 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 54 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏مكانيزم‏‌‏هاي‏ ‏مقاومت‏ به سرمازدگي
‏مقدمه
‏ ‏براي تحمل و زنده ماندن، گياهاني كه در نواحي معتدلِ زمين زندگي مي‏‌‏كنند تغييرات سازش را در اواسط تابستان انجام مي‏‌‏دهند. آشكارترين تغييرات از نوع ريخت شناسي است و شامل كاهش كل اندام‏‌‏هاي هوايي و تشكيل اندام‏‌‏هاي خاصي مثل غنچه‏‌‏ها و پاجوش‏‌‏ها مي‏‌‏باشد. با اين حال تغييرات پايدارتر در ساير بخش‏‌‏هاي گياه رخ مي‏‌‏دهد. كه امكان رفتن به حالت مقاوم به سرما را پيدا مي‏‌‏كنند. اين تحصيل مقاومت به دماي پايين معمولاً مقاومت به سرما ناميده مي‏‌‏شود.
‏ در نواحي‏‌‏اي كه دماها براي دوره‏‌‏هاي طولاني منجمد مي‏‌‏شوند راهبردهاي پرهيز از انجماد نامناسب هستند و گياهان مقاومت به سرما را توسعه مي‏‌‏دهند يعني مكانيزمي كه به يخ زدن در داخل موجودات زنده‏‌‏اي كه نسبت به حضور يخ در داخل بافت
‏2
‏‌‏هايشان مقاوم هستند شامل تشكيل يخ برون سلولي در يك دماي زير صفر بالا است. در طي انجماد،70 ‏ تا 80 درصد از آب مايع در بافت به صورت يخ برون سلولي منجمد مي‏‌‏شود كه منجر به آبگيري سلولي مي‏‌‏شود.
‏ توانايي‏‌‏هاي موجودات زنده براي تغيير شكل رشد يخ و تحمل آبگيري اضافي اجزاي اصلي بقاي سلولي هستند. در بعضي موارد، انجماد برون سلولي با يك مكانيزم دوم موسوم به فوق انجماد عميق همراه مي‏‌‏شود كه در آن آب در حالت مايع باقي مي ماند . حتي در دماهاي بسيار كم از مقطة جوانه‏‌‏زنيِ ناهمگن فوق انجماد عميق فقط در بعضي از آنژيواسپرم‏‌‏ها مشاهده شده‏‌‏است و محدود به انواع سلول معين يا اندام‏‌‏هاي معين آن‏‌‏ها است مانند زايم پارانشيم .
‏ تعيين كردن كمترين دمايي كه يك گياه مورد نظر بتواند تحمل كند كار دشواري است. اين دما معمولاً توسط

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4659 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 54

حجم فایل:43 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل