تحقیق باغباني عمومي 30 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 32 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏1
‏دانشگاه آزاد اسلامي
‏واحد گناباد
‏موضوع:
‏باغباني عمومي
‏1
‏2
‏فهرست مطالب
‏عنوان
‏صفحه
‏فصل اول:
‏باز و بسته موتور گيربكس
‏3
‏نصب مجدد موتور و گيربكس
‏9
‏فصل دوم:
‏باز و بست تجهيزات جانبي
‏11
‏تسمه دينام
‏13
‏باز و بست و پمپ هيدروليك فرمان
‏14
‏باز كردن سرسيلندر
‏15
‏باز و بسته كردن متعلقات سرسيلندر
‏20
‏مشخصات اجزاء سرسيلندر
‏22
‏بستر متعلقات سرسيلندر
‏28
‏باز و بست غلطك اسبكها
‏31
‏بستن اسبكها
‏32
‏نصب سر سيلندر
‏33
‏نصب جرخ دنده ميل بادامك و تسمه تايم
‏36
‏فيلرگيري سوپاپها
‏37
‏تنظيم كش تسمه تايم
‏38
‏باز كردن قطعات بلوك سيلندر
‏41
‏مشخصات اجزا موتور
‏44
‏باز و بست شاتون و پيستون
‏46
‏نصب رينگهاي پيستون
‏54
‏منابع
‏55
‏مقدمه:
‏1
‏4
‏كشاورزي از ابتداي امر به شكل امروزي نبوده همواره به ناچار تحت تاثير تغييرات تدريجي سخت و مشكل در اشكال و روشهاي مختلف كار قرار گرفته و در نتيجه تغييرات حاصله در طول زمان به كسب پيشرفتهايي در زمينه هاي فني و علمي و تكاملي امروزي شده است كه خود يك نوع احترام توام با سپاس به فعاليتهاي طاقت فرساي اجداد و گذشتگان ما در زمينه ي كشاورزي است.
‏بررسي اشكال مختلف زندگي قبايل بدوي كه كمتر دستخوش تغيير وتحول گرديده ونمونه شان هنوز در بعضي از مناطق كره ي زمين ديده ميشود رهنمون خوبي است كه بتوانيم اين باور را در خود به وجود بياوريم كه انسانهاي اوليه فقط تنها به جمع آوري بعضي گياهان تازه روئيده وجوانه ها ولاروها وشفيره هاي حشرات واحتمالًا با خوردن جانداران كوچك زندگي خودرا تضمين تامين مي كردند .به علت نداشتن ابزار كار شكار حيوانات بزرگ جثه مشكل و در پاره ي موارد حتي غيرممكن بوده، انسانهاي اوليه در اين دوره از زندگي خود مواجهه با مشكلات زيادي از نظر تامين معيشت خود بوده متعاقب مشكلات جاري به منظور چاره جوئي با استفاده از تجارب مكتسبه بالاخره به تراشيدن و تهيه ي سنگ ابزار دسترسي پيدا كرد و با استفاده از به كارگيري سنگ ابزارهاي ساخته شده نسبت به شكار بعضي حيوانات وكشت تعدادي از نباتات اقدام نمود . با آزمايشات تعدادي از نباتات به سودمند بودن آنها اطمينان حاصل كرد . پس از گذشت زمان و تجارب مكتسبه نسبت به تكثير و ازدياد آنها اقدام نمود و به كشت و تكثير آنها در سطوح كوچك در محوطه ي كلبه هاي مسكوني خود مبادرت ورزيد ؛ همزمان ضمن انجام كشتكار تعدادي از گياهان به شكار حيوانات وحشي پرداخت و با استفاده از گوشت آنها به زندگي خود ادامه داد .
‏تاريخچه باغباني در دنيا :
‏ تاريخ بشر بر اساس داستان انسان گرسنه در جستجوي غذا بنيانگذاري شده است . حدود يك ميليون سال پيش تقريبا 125000 يكصد و بيست و پنج هزار نفر روي كــره ي زمين سكونت داشتند . كه از اين دوره آثار بدوي كشاورزي مبني بر استفاده از بيلچه هاي سنگي بدست آمده است . به تدريج با افزايش جمعيت پراكندگي آنها در نقاط مختلف كره ي زمين در ده هزار سال پيش تعداد كل جمعيت و پراكندگي در سطح زمين تقريبا به سه ميليون نفر رسيد.
‏1
‏5
‏ بشر در حدود ده هزار سال قبل با اهلي كردن حيوانات وگياهان مهمترين حادثه در تاريخ تكامل بشر بنيادي را براي كشت و زرع در دنيا پايه گذاري و متعاقب آن زراعت جانشين شكار شد . بايد دانست كه در هيچ مرحله اي از تاريخ از جمع آوري مواد گياهي خوراكي كاملاً صرف نظر نشده است و هنوز هم در بسياري از نقاط دنياگياهان خودرو محلي از نظر تامين غذا حائز اهميت است . به عنوان مثال مي توان از جنگلهاي پسته خودرو در اطراف سرخس خراسان ،بوته زارهاي تمشك وحشي مازندران ، جنگلهاي زردالوي وحشي در تركيه و بوته زارهاي خودروي زغال اخته ابي در امريكا نام برد . از قرن چهاردهم ميلادي با آغاز رنسانس در اروپا ،اروپائيان با
‏ استفاده از كشفيات و اختراعات دانشمندان اسلامي به تجديد حيات علوم و فنون مختلف پرداختند و كشاورزي وباغباني نيز از اين جريان بركنار نمانند . به خصوص در ايتاليا و فرانسه باغباني پيشرفت فراوان نمود كشف دنياي جديد در سال 1642 ميلادي باعث شد كه گياهان جديد باغباني به گنجينه موجود در دنياي قديم اضافه گردد و فن باغباني به خصوص سبزيكاري با پيدايش گياهاني مثل گوجه فرنگي ، سيب زميني ، لوبيا و كدو رونق بسيار بگيرد .
‏تاريخچه باغباني در ايران :

‏نظري به تاريخ گذشته نشان مي دهد كه ايران يكي از اولين كشورهاي دنيا است كه در آن كشاورزي و دامپروري ، درختكاري، علوم رياضي ، هيئت ، شيمي، پزشكي ، دانشهاي طبيعي ،هنر و شعر و شاعري ونويسندگي شروع شده است .
‏ايران نخستين كشور جهان است كه انسان اوليه در آن به كشت و زرع و پرورش دام پرداخته است . در حفاريهاي نقاط مختلف ايران مشخص گرديده كه در حدود سه هزار و سيصد سال پيش از ميلاد مسيح درخت را در دامغان ، ري و كاشان به طرز مشابهي نقاشي مي كرده اند. بنابراين در آن زمان از لحاظ باغباني ميان نقاط مختلف ايران رابطه هم برقرار بوده است . ايرانيان پيش از تاريخ ، نخست به طور آزاد و كاملاًطبيعي زندگي مي كردند و در غارهاي كوه مسكن گزيده و از شكار حيوانات و استفاده از گياهان خودرو خود را سير مي كرده اند . سپس از غارها بدر آمده در نقاطي كه چشمه سار و آب بوده دهكده و شهرهاي كوچك بر پا كرده اند و به كشت و زرع پرداخته اند . دين زرتشت به كشاورزي اهميت فراوان داده ، در اوستا آمده است :

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4134 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 32

حجم فایل:40 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل