پاورپوینت انواع شير خشك

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » پاورپوینت های درسی
بخشی از متن پاورپوینت:
شير خشك نان:
اين شير خشك از شير گاو بدون چربي ساخته شده است و منشاء چربيهاي اين شيرخشك روغنهاي گياهي مثل روغن ذرت –روغن آفتابگردان – روغن نارگيل و سويا مي باشد در واقع جانشين چربي گاو شده است و باعث جذب بهتر و كاهش ناراحتيهاي گوارشي بكار مي رود اين شير خشك از لحاظ توزيع مواد غذايي شبيه شير مادر است و براي نوزادان با وزن كامل متولد شده است و اين شير خشك در نوزاداني كه دچار اختلالات الكتروليتي و نارس و كمتر
از 1500 گرم نبايد استفاده شود.
شير خشك پري نان:
اين شير خشك براي نوزادان نارس كمتر از 2500 گرم و نسبت به كمبود آهن حساسترند و لاكتوزش نيز كمتر است و پس در تركيبات آنها نياز به آهن بيشتري وجود دارد.
شير خشك آال 110:
اين شير خشك فاقد لاكتولاز و حاوي پروتئين هيدروليزه شده كازوئين است و مخصوص نوزاداني است كه به دليل عدم تحمل لاكتوز اسهالهاي سخت دارند اين شير خشك هم در نوزاداني كه دچار اختلال دستگاه گوارشي و بدي جذب پروتئين سويا است
اين شير خشك سبب افزايش وزن و جذب بهتر كلسيم در نوزادني با وزن كم است.
شير خشك مولتي(ميني):
اين شير خشك فاقد كلوتن و سوكروز مي باشد و در نوزاداني كه در اثر عدم تحمل به سوكروز و لاكتوز و حساس به گلوتن هستند و اسهالهاي شديد دارند مصرف مي شودو چربي آن نيز از بهترين اسيدهاي ضروري است.

فهرست مطالب :
شير خشك نان
شير خشك پري نان
شير خشك آال 110
شير خشك مولتي(ميني)
شير خشك سي ميلاك
شير خشك هومانا – بيوميل- ديناميلك –نيني
شير خشك ايزوميل
شير خشك نورسوي
شير خشك ام اس يو دي1 و 2
شيرخشك سوي آلاك
شير خشك اين فميل و لانالاك
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » پاورپوینت های درسی

تعداد مشاهده: 21 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:564 کیلوبایت

 قیمت: 19,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل