دانلود مقاله مالیات بردرآمد املاک 26ص (ورد)

دسته بندي : انسانی » اقتصاد
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 33 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏مالیات بردرآمد ‏املاک
‏ماده 52-‏ درآمد شخص حقیقی یا حقوقی ناشی از واگذاری ‏حقوق خود نسبت به املاک واقع در ایران پس از کسر معافیتهای مقرر در این قانون مشمول ‏مالیات بردرآمد املاک میباشد.
‏ماده 53-‏ درآمد مشمول مالیات املاکی که به اجاره ‏واگذار میگردد عبارتست از کل مال الاجاره اعم از نقدی و غیر نقدی پس از کسر بیست و ‏پنج درصد بابت هزینه ها و استهلاکات و تعهدات مالک نسبت به مورد اجاره. درآمد مشمول ‏مالیات در مورد اجاره دست اول املاک مورد وقف یا حبس بر اساس این ماده محاسبه خواهد ‏شد. در رهن تصرف،راهن طبق مقررات این فصل مشمول مالیات خواهد بود. هرگاه موجر مالک ‏نباشد درآمد مشمول مالیات وی عبارتست مابه‌التفاوت اجاره دریافتی و پرداختی بابت ‏ملک مورد اجاره. حکم این ماده در مورد خانه های سازمانی متعلق به اشخاص حقوقی در ‏صورتیکه مالیات آنها طبق دفاتر قانونی تشخیص شود جاری نخواهد بود.
‏تبصره 1-‏ محل سکونت پدر یا مادر یا همسر یا فرزند یا ‏اجداد و همچنین محل سکونت افراد تحت تکفل مالک اجاری تلقی نمی شود مگر این که به ‏موجب اسناد و مدارک ثابت گردد که اجاره پرداخت می شود. در صورتی که چند واحد مسکونی ‏محل سکونت مالک و یا افراد مزبور باشد یک واحد برای سکونت مالک و یک واحد مسکونی
‏2
‏برای هر یک از افراد مذکور به انتخاب مالک از شمول مالیات از این بخش خارج خواهد ‏بود.
‏تبصره 2-‏املاکی که مجانا در اختیار سازمانها و موسسات ‏موضوع ماده 2 این قانون قرار می گیرد غیر اجاری تلقی میشود.
‏تبصره 3-‏از نظر مالیات بردرآمد اجاره املاک هر واحد ‏آپارتمان یک مستغل محسوب میشود.
‏تبصره 4-‏در مورد املاکی که با اثاثه یا ماشین آلات به ‏اجاره واگذار میشود درآمد ناشی از اجاره اثاثه و ماشین آلات نیز جزء درآمد ملک ‏محسوب و مشمول مالیات این فصل میشود.
‏تبصره 5-‏مستحدثاتی که طبق قرارداد از طرف مستاجر در ‏عین مستاجره بنفع موجر ایجاد میشود بر اساس ارزش معاملاتی روز تحویل مستحدثه به ‏موجر تقویم و پنجاه درصد آن جزء درآمد مشمول مالیات اجاره سال تحویل محسوب ‏میگردد.
‏تبصره 6-‏هزینه‌هائی که به موجب قانون با قرارداد بعهده ‏مالک است و از طرف مستاجر انجام میشود و همچنین مخارجی که به موجب قرارداد انجام آن ‏از طرف مستاجر تقبل شده در صورتی که عرفا به عهده مالک باشد به بهای روز انجام ‏هزینه تقویم و به عنوان مال الاجاره غیر نقدی به جمع اجاره بهای سال انجام هزینه ‏اضافه میشود.

 
دسته بندی: انسانی » اقتصاد

تعداد مشاهده: 4192 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 33

حجم فایل:25 کیلوبایت

 قیمت: 16,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل