دانلود مقاله در مورد دفاع مقدس 12 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏---------------------------------------------------
‏-------------------------------------------------------
‏تحقيق و جستو جو تصاوير از حامد جعفرزاده
‏دفاع مقدس
‏شروع جنگ
‏31 شهريور 1359 با حمله هوايي عراق به چند فرودگاه و تعرض زميني همزمان ارتش بعثت به شهر هاي غرب و جنوب ايران . جنگ هشت ساله آغاز شد‏. اين جنگ 19 ماه پس از پيروزي انقلاب اسلامي و چند روز پس از آن اتفاق افتاد كه صدام حسين پيام الجزاير را در برابر دوربين هاي مطبوعاتي بغداد پاره كرد. ارتش ايران در زوزهاي اول به دليل آماده نبودن . به چند شهر عقب نشيني كردند و عراق شهر هاي كشور ما از جمله خرمشهر را فتح كرد اما بعد از چند ماه دلاوران ايراني توانستند نيروهاي عراق را از شهر هايمان بيرون كنند.
‏علل شروع جنگ
‏صدام حسين قبل از حمله به ايران دليل حمله را مشكلات مرزي بيان كرده بود اما مي دانيم كه او مي خواست ايران را فتح كند و شط العرب را بگيرد و اين حر ف ها با نه هاي او بود.
‏ايران در زمان جنگ
‏جمهوري اسلامي ايران در طول يك سال و چند ماه قبل از وقوع جنگ تحميلي، با فشارهاي برون مرزي متعددي روبرو شد:
‏جنگ تبليغاتي، سياسي رواني؛ محاصره اقتصادي؛ بلوكه كردن دارايي‌هاي ايران؛ ‏تهديدات نظامي (مداخله نظامي در طبس و ...)؛ تحريف ماهيت انقلاب اسلامي در ‏عرصه بين‌المللي؛ دامن زدن به تروريسم و ناامني داخلي و حمايت از آن.
‏هدف ‏از اين اعمال، بدبين ساختن افكار عمومي جهان نسبت به انقلاب اسلامي، ‏جلوگيري از شناسايي سياسي جمهوري اسلامي و فراهم ساختن زمينه هاي جنگ عليه ‏ايران بود. هدف اين بودكه هرگونه برخورد با ايران، در عرصه بين‌المللي، ‏اقدامي در جهت بازگرداندن ثبات و آرامش به منطقه ومطابق خواست جامعه جهاني ‏جلوه كرده و توجيه پذير باشد. هدف اين بود كه نگذارند نهضت امام خميني (‏ره) به عامل تأثيرگذار در تعيين نظم استراتژيك جهان تبديل شود.
‏بالاخره ايران پس از 8 سال جنگ طبق قطعنامه 598 جمگ را به پايان رسانيد.
‏قسمتي از پيام امام خميني(ره) راجع به قطعنامه 598 و شرايط سياسي آن روز چنين است:
... ‏من با توجه به نظر تمام كارشناسان سياسي و نظامي سطح بالاي كشور كه به ‏تعهد و دلسوزي و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت ‏نمودم و در مقطع كنوني آن را به مصلحت انقلاب و نظام مي‌دانم و خدا ‏مي‌داند كه اگر نبود انگيزه‌اي كه همه‌ما و عزت و اعتبار ما بايد در مسير ‏مصلحت اسلام و مسلمين قرباني شود، هرگز راضي به اين عمل نمي‌بودم و مرگ و ‏شهادت برايم گواراتر بود ‏پايان ...‏ حامد جعفرزاده
‏تصاوير ماه رمضان
‏حامد جعفرزاده


‏ماه رمضان
‏(( ماه نزول قرآن ))
‏رسول خدا (ص) فرمود:
‏درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى شوند و تا آخرين شب بسته نمى شوند.
‏رمضان، نامى از نام هاى خدا
‏رمضان از اسماء الله است
‏رمضان اسمى از اسماء الهى مى‏باشد و نبايست‏به تنهائى ذكر كرد مثلا بگوئيم، رمضان آمد يا رفت، بلكه بايد گفت ماه رمضان آمد، يعنى ماه را بايد به اسم اضافه نمود، در اين رابطه به سخنان حضرت امام محمد باقر (عليه السلام) گوش فرا مى‏دهيم.
‏هشام بن سالم نقل روايت مى‏نمايد و مى‏گويد: ما هشت نفر از رجال در محضر حضرت ابى جعفر امام باقر (عليهما السلام) بوديم، پس
‏ سخن از رمضان به ميان آورديم.
‏ امام عليه السلام فرمود‏:
‏نگوئيد اين است رمضان، و نگوئيد رمضان رفت و يا آمد، زيرا رمضان نامى از اسماء الله است كه نمى‏رود و نمى‏آيد كه شى‏ء زائل و نابود شدنى مى‏رود و مى‏آيد، بلكه بگوئيد ماه رمضان، پس ماه را اضافه كنيد در تلفظ به اسم، كه اسم اسم الله مى‏باشد، و ماه رمضان ماهى است، كه قرآن در او نازل شده است، و خداوند آن را مثل و عيد قرار داده است همچنانكه پروردگار بزرگ عيسى بن مريم (سلام الله عليهما) را براى بنى اسرائيل مثل قرار داده است،
‏و از حضرت على بن ابى طالب (عليه السلام) روايت‏شده كه حضرت فرمود: «لا تقولوا رمضان و لكن قولوا شهر رمضان فانكم لا تدرون ما رمضان‏» شما به راستى نمى‏دانيد كه رمضان چيست (و چه فضائلى در او نهفته است.)

‏واژه رمضان و معناى اصطلاحى آن
‏ رمضان از مصدر «رمض‏» به معناى شدت گرما، و تابش آفتاب بر رمل... معنا شده است، انتخاب چنين واژه‏اى براستى از دقت نظر و لطافت‏خاصى برخوردار است. چرا كه سخن از گداخته شدن است، و شايد به تعبيرى دگرگون شدن در زير آفتاب گرم و سوزان نفس و تحمل ضربات بى امانش،زيرا كه رمضان ماه تحمل شدائد و عطش مى‏باشد، عطشى ناشى از آفتاب سوزان يا گرماى شديد روزهاى طولانى تابستان.
‏و عطش ديگر حاصل از نفس سركشى كه پيوسته مى‏گدازد، و سوزشش براستى جبران ناپذير است.
‏در مقايسه اين دو سوزش، دقيقا رابطه عكس برقرار است، بدين مفهوم كه نفس سركش با چشيدن آب تشنه‏تر مى گردد، وهرگز به يك جرعه بسنده نمى‏كند، و پيوسته آدمى را در تلاش خستگى ناپذير جهت ارضاى تمايلات خود وا مى‏دارد. و در همين رابطه است كه مولوى با لطافت هرچه تمامتر اين تشبيه والا را به كار مى‏گيرد و مى‏گويد:

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4723 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:344 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل