تحقیق تحريف ناپذيري قرآن

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 27 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏تحريف ناپذيري قرآن
‏انا نحن نزلنا الذكر و انا له لحافظون(حجر/9)
‏اسلام به عنوان آخرين , كامل ترين و برترين نسخه دين الهي قوانين و دستوراتي را در بردارد كه كاملا مطابق فطرت و عقل بشر بوده و سعات و كمال آدمي را تضمين مي كند ؛ اصيل ترين منبع جاودان اين دين؛ قرآن كريم است.
‏كتاب هاي آسماني پيشين دستخوش تحريف و تغيير قرار داشته و پاسخ گوي نياز انسان در اين عصر نيستند؛ پس در اين عصر برمي تابد تا كتابي دراختيار مردم قرار گيرد كه هم پاسخگوي نياز بشر بوده و هم از هرگونه تحريف و تغيير مصون باشد.
‏ما معتقديم دراين برهه از زمان، قرآن تنها كتاب آسماني است كه پاسخ گوي نياز بشر بوده و از تحريف مصون مانده و خداوند خود صيانت آن را از هرگونه تغيير و تحريف تضمين كرده است.
‏با نزول قرآن و تولد اسلام, آخرين دين الهي ؛ ديگر ارسال رسل و انزال كتب آسماني متوقف شد؛ بنابراين جاي اين پرسش باقي مي ماند كه آيا قرآن هم همچون ديگر كتاب هاي آسماني, دستخوش تحريف واقع شده است يا اين كه براي مصون ماندن اين آخرين نسخه الهي تدبيري انديشيده شده تا ديگر دستخوش تحريف قرار نگيرد.
‏ما معتقديم قرآن تنها كتاب آسماني است كه از تحريف مصون مانده و خداوند خود صيانت آن را از هرگونه تغيير و تحريف تضمين كرده است. (1)
‏همچون روز روشن است قرآني كه در دسترس ما است همان قرآني است كه خداوند بر پيامبرش، خاتم مرسلين محمد صلي الله عليه وآله نازل كرده و درطول تاريخ از تحريف در امان مانده است، بر خلاف كتب آسماني ديگركه چنين ادعاي در موردشان صدق نمي كند؛ بنابراين با جزم به اين كه قرآن كلام وحي است، آن را از ديگر كتب آسماني فراتر نموده و جايگاه بس رفيع و والاي آن را در زندگي مسلمانان روشن مي كند كه از ارزش و تقدس والايي برخورداراست.
‏2
‏موريس بوكاي پزشك فرانسوي مي نويسد:
‏قرآن بيان وحيي است كه با واسطه فرشته مقرب جبرئيل بر محمد صلي الله عليه وآله نازل مي شده و بلافاصله توسط مومنين به رشته تحرير در آمده در حافظه نگاه داشته مي شده و موقع نمازها مخصوصا در ماه رمضان تلاوت مي گرديده است... بر خلاف آنچه كه دراين مورد براي اسلام رخ داده است , وحي مسيحيت تنها مبتني بر شهادتهاي متعدد و غير مستقيم مي باشد؛ زيرا بر خلاف آنچه كه بسياري از مسيحيان تصور مي كنند ما هيچگونه شهادتي كه از يك شاهد عيني زندگي عيسي عليه السلام رسيده باشد در دست نداريم.(2)
‏اين در حالي است كه متاسفانه در ميان مسلمانان عده اي قرآن را تحريف شده پنداشته و بر اين باورند كه بخشي از اين كتاب مقدس مورد تحريف و حذف قرار گرفته است .
‏اين پندار باطل اهميت پرداختن به اين موضوع را برهمگان آشكار مي كند. هر چند عده قليلي از مسلمانان به چنين پندار باطلي دامن زده اند لكن امروز اين شيعيان هستند كه ناجوانمردانه متهم به اعتقاد به تحريف هستند و با اين حال كه اكثريت قاطع شيعه آن را نپذيرفته اند و تنها اندكي بر چنين پندارند، گروهي كه خود را در زمره مسلمانان معرفي مي كنند سعي دارند اين اتهام را به شيعه نسبت دهند.
‏3
‏علامه عسگري از قول يكي از علماي هند نقل مي كند كه پس از انقلاب اسلامي ايران تنها در هند 200 كتاب به زبان هاي مختلف عليه شيعه بر تحريف قرآن به چاپ رسيده است.(3)
‏متاسفانه اين اختلافات به حدي بالا گرفت كه دشمنان از اين فرصت سوء استفاده كرده و اقدام به انتشار قرآني جديد موسوم به فرقان الحق در كشورهاي اسلامي كردند بنابراين جادارد در سالي كه به نام اتحاد ملي و انسجام اسلامي نام گذاري شده است با بيان آراي انديشمندان شيعه و اهل سنت، حقيقت را بر پيروان حق و مبلغان راستين اسلام آشكار ساخته تا توطئه دشمنان دين را برملا سازيم.
‏مفهوم شناسي تحريف‏
‏تحريف در لغت به معناي مايل كردن ، كج كردن و تغيير دادن آمده است. تحريف كلام ، بد معنا كردن ، سوء تعبير و سوء تفسير است و تحريف كلمه ، جابجا كردن كلمه مي باشد.(4)
‏" حرّف عن الشيئ...." اذا مال الانسان عن شيئ.....
‏"تحريف القلم، قطّه محرّفا " و قلم محرّف عدل بأحد حرفيه عن الآخر.....
‏و تحريف الكلم عن مواضعه تغييره...(5)
‏بنابراين در كتاب هاي لغت تحريف هم به معناي جابجا كردن لفظ و هم به معناي تصرف در معناست.
‏در اصطلاح نيز تحريف به معناي تغيير و جابجايي آمده است و بردوگونه است: لفظي و معنوي
‏تحريف لفظي : تغيير دادن لفظ ، اعم از اين كه جاي كلمات را با يكديگر عوض كنند يا اينكه به جمله افزوده و يا از آن كاسته شود.
‏5
‏تحريف معنوي عبارت است از اين كه مفهوم كلام را تغيير دهند و برخي از معاني را كتمان كنند .
‏تحريف در قرآن
‏تحريف در قرآن به معناي تغيير حروف و كلمات و يا تغيير معاني قرآن مي باشد(6)
‏در قرآن نيز تحريف اصطلاحي به هر دو وجهش مطرح است ، لفظي و معنوي .
‏از تحريف معنوي در قرآن به تفسير به رأي يا تفسير غير حقيقي تعبير شده است؛"من الذين هادوا يحرفون الكلم عن مواضعه ..." (7)طبق بيان آيه، يهود پس از آن كه مراد از كلام را دانستند آن را از معناي صريح منحرف مي كردند، مثلا مي گفتند : مراد از اين جمله:‏‌‏ خاتم پيامبران نيست ؛ بلكه جبرئيل است...... ويا كلمه ها را جابجا مي كردند.( 8)
‏و‏ ‏از تحريف لفظي در قرآن ، جابجا كردن كلمات ، حذف يا اضافه كردن به كلمات قرآن تعبير شده است.
‏مرحوم طبرسي ذيل آيه " يحرفون الكلم عن مواضعه..." مي نويسد:
‏فمعناه من اليهود فريق يحرفون الكلم عن مواضعه اي يبدلون كلمات الله و احكامه عن مواضعها و قال مجاهد يعني بالكلم التوراة و ذلك أنهم كتموا ما في التوراة من صفة النبي صلي الله عليه وآله...( 9)
‏از اين كه يهود در تورات نام پيامبر اسلام را تحريف كردند، تغيير درمعنا و از اين كه كلمات خدا را جابجا مي كردند، تغيير در لفظ استفاده مي شود.
‏عده اي معتقدند در قرآن تنها به تحريف معنوي اشاره شده است (10) ؛ اما از اين آيه و آيات ديگر مي توان استفاده كرد كه يهود علاوه بر تحريف معنوي تورات، آن را تحريف لفظي هم كرده اند.(11)

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4248 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:30 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل