پاورپوینت داده کاوی (⭐⭐⭐)

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 16 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

داده کاوی
فهرست
+ مقدمه --------------------------------------------- 4
حوزه فعالیتهای داده کاوی ---------------------------- 5
روش آنالیز آماری ----------------------------------- 7
روش داده کاوی ------------------------------------- 7
مراحل کاری در داده کاوی -------------------------- 12
مثال تفهیمی در مورد داده کاوی --------------------- 12
مراجع --------------------------------------------- 14
نتیجه گیری ---------------------------------------- 15
مقدمه
پيشينه طرح موضوع داده‏كاوي به دهه 1980 و به صورت جدي، به دهه 1990 برمي‏گردد. پيش از آن٬ از سيستم‏هاي جمع‏آوري و مديريت داده‏ها و اصطلاحاً لايروبي داده‏ها استفاده مي‏شد٬ اما به مرور زمان٬ استخراج و كشف سريع و دقيق اطلاعات با ارزش و پنهان از پايگاه داده‏ها به‏عنوان داده‏كاوي مورد توجه قرار گرفت. به اين شكل بود كه فرايند داده‏كاوي به عنوان فرايند آماري و تجزيه و تحليل درفرايند كشف دانش در پايگاه داده‏ها ( KDD ) پررنگ شد ،به حدي كه گاه٬ داده‏كاوي ( DM ) به‏عنوان مترادف كشف دانش در پايگاه داده‏ها( KDD ) مورد استفاده قرار مي‏گرفت [2] . امروزه فرايند استخراج اطلاعات معتبر٬ از پيش ناشناخته٬ قابل فهم و قابل اعتماد از پايگاه داده‏هاي بزرگ و استفاده از آن در تصميم‏گيري و در فعاليت‏هاي تجاري داده‏كاوي ناميده مي‏شود [1] . در تعاريف متعدد و متنوع براي داده‏كاوي برموضوعاتي نظير: استخراج دانش كلان٬ كاوش در داده‏ها٬ تجزيه و تحليل داده‏ها و يافتن روابط و الگوهاي مطمئن بين داده‏ها تاكيد مي‏شود. هدف نهايي داده‏كاوي٬ ايجاد سيستم‏هاي پشتيباني تصميم‏گيري سازماني است. داده‏كاوي به استخراج اطلاعات مفيد و دانش از حجم زياد داده‏ها مي‏پردازد. داده‏كاوي٬ الگوهاي حاوي اطلاعات را در داده‏هاي موجود جست‌وجو مي‌كند. اين الگوها و الگوريتم‏ها، مي‏توانند توصيفي باشند يعني داده‏ها را توصيف كنند و يا جنبه پيش‏بيني داشته باشند، يعني از متغيرها براي پيش‏بيني ارزش‏هاي ناشناخته ساير متغيرها به‏كار روند. داده‏كاوي توصيفي، به‏دنبال يافتن اگرها در فعاليت‏ها يا اقدامات گذشته است و داده‏كاوي پيش‏بينانه با نگاه به سابقه٬ رفتار آینده را پيش‏بيني مي‏كند [1] .
حوزه فعالیتهای داده کاوی
هدف داده‏كاوي٬ تجزيه و تحليلاكتشافي داده‏ها٬ كشف الگوها و قواعد و الگوريتم‏ها٬ مدل‏سازي پيش‏بينانه وجست‌وجوي انحرافات است. براي انجام اين هدف٬ فرايند داده‏كاوي درجهت كشف دانش درمراحل مختلف انجام مي‌شودكه عبارت است از:
1.        شناسايي هدف و فهم حوزه كاربرد آن است و مشخص مي‏كند كه چه‏كاري٬ در چه حوزه‏ايانجام خواهد شد.
2.        انتخاب داده‏ها يعني تعيين اهداف براي تجزيه و تحليل و كشفآن
3.          آماده‏سازي داده‏ها شامل تميزسازي داده‏ها
4.        اتخاذ بهترين روشداده‏كاوي براي دست‏يابي به اهداف
5.          اجراي داده‏كاوي يعني به‏كارگيريالگوريتم
6.          ارزيابي و اعتبارسنجي يافته‏ها
7.        استفاده از نتايج و تثبيت وتحكيم دانش كشف شده
8.        تصميم گيري براساس دانش كشف شده
اکتشاف در این مرحله معمولا با آماده سازی داده ها که ممکن است شامل تمیز کردن داده ها ، تبدیل داده ها ، زیر مجموعه های انتخاب آثار ضبط شده و انجام برخی از عملیات اولیه انتخابشروع می شود . سپس بسته به ماهیتتحلیلی ، این مرحله از فرایند استخراج داده ها ممکن است شامل هر انتخاب ساده و سرراست برای یک مدل رگرسیون استادانه درست شده را به تجزیه و تحلیل اکتشافی با استفاده از طیف گسترده ای از روش های گرافیکی و آماری به منظور شناسایی متغیرهای مربوطه و تعیین پیچیدگی از طبیعت مدل ها باشد. البته ناگفته نماند که داده کاوی معمولا با نوشتنمقدار زیادی گزارش و تحقیق و استعلام در آنها اشتباه گرفته می شود. اما در واقعداده کاوی هیچ کدام از اینها را شامل نمی شود. داده کاوی توسط تجهیزات خاصی صورتمی پذیرد، که عملیات کاوش را بر اساس تجزیه و تحلیل مکرر داده ها انجام می دهد

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4442 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .pptx

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:501 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل